Blogs laten maken

Blogs laten maken? Iedereen die een beetje met SEO bezig is weet dat blogs of artikelen heel goed zijn voor je SEO. Een blog is een artikel die bestaat uit 300 tot 500 woorden met daarop 1 tot 3 links naar een bepaalde website. Blogs worden speciaal geschreven om een bepaald zoekwoord te ondersteunen en zijn bijgevolg zeer relevant aan de backlinks.

High Autoriteit Blogs laten maken

Iedereen kan op zich een blog schrijven maar je moet hem nadien geplaatst krijgen op een website. Wij van blogs laten maken doen dit allemaal voor jou.

Ons team schrijft relevante blogs die door ons zelf worden geplaatst op High Authority websites met een DA+40 en DR +40. Onze backlinks zijn volledig White-Hat proof en hebben zeer veel waarde. Voor Google zijn websites met een DR 40+ waarde zeer belangrijk. Doordat onze blogwebsites zeer High Autoriteit zijn gaat Google die ook zeer snel indexeren, meestal is dit na 2, 3 dagen reeds het geval.

 

Blogs in het Engels of Nederlands

Onze blogs schrijven we meestal in Nederlands maar andere talen zoals Frans, Duits, Engels … zijn ook mogelijk. Engelse blogs zijn super en werken goed  omdat Google een Engelstalige blog meer waardeert dan een blog geschreven in je eigen moedertaal. In de Engelstalige content staan natuurlijk jou links in het Nederlands anders zouden jou links geen waarde krijgen. Een blog in het Engels kan in theorie vele honderden miljoenen mensen aanspreken. En nog eens een veelvoud daarvan spreekt de taal niet echt, maar heeft voldoende kennis in huis om de nuttige info van je blog te schrapen. Vergelijk dat maar eens met de schamele 25 miljoen mensen die het Nederlands machtig zijn! Google gaat daarom een blog in het Engels zeer erg waarderen waardoor jou link ook veel waarde meekrijgt.

Blogs gemaakt volgens een Multi Tier methode

Backlinks kopen is specialist in multi tier linkbuilding voor wie maximale online visibiliteit wenst. De gepatenteerde AI gebaseerde systeem zorgt voor zeer gestructureerde hoogwaardige content van minimaal 800+ woorden.
>Wij verzorgen betrouwbare oplossingen voor organische visibiliteit en dit in meerdere talen.

Zoekmachines zoals Google zien graag contextuele en gestructureerde content met links op niche gerelateerde websites/webshops welke resulteert in betrouwbaarheid. U kent ongetwijfeld de succes van organische linkbuilding, ons netwerk zorgt voor automatisch gedripte content en niche gerelateerde blogs waarbij we kwaliteit links kunnen opbouwen. Deze zijn lange termijn campagnes die beginnen vanaf 1 maand en kunnen oplopen naargelang de wensen van de klant. Wij gaan uiteraard hierbij voor kwantiteit maar met nadruk op kwaliteit. Juist dit is onze kracht waarin wij ons onderscheiden door waardevolle backlinks op relevante blogs op te bouwen die op zeer korte termijn kunnen resulteren in uitstekende SERP resultaten

 

Onze blog pakketprijzen

 

Blog Pakket 1
€ 300
Levertijd ongeveer 3 dagen
Multi tier linkbuilding 500 blogs op hoge kwaliteitssites DR 40+. 100 links naar je Money site
Bestel Blog Pakket 1
Blog pakket 2
€ 400
Levertijd ongeveer 7 dagen
Multi tier linkbuilding 1000 blogs op hoge kwaliteitssites DR 40+. 150 links naar je Money site
Bestel Blog Pakket 2
Blog pakket 3
€ 500
Levertijd ongeveer 15 dagen
Multi tier linkbuilding 200 blogs op hoge kwaliteitssites DR 40+. 200 links naar je Money site
Bestel Blog Pakket 3

 

Alle links worden gebouwd volgens de Multi Tier methode. Een zeer krachtige methode die uw website een boost zal geven. Op onze Tier 1 websites komen jou backlinks te staan (uiteraard is deze website relevant aan u activiteiten). Op onze Tier 2 websites komen link naar onze Tier 1 website. Op onze Tier 3 websites komen links naar onze Tier 2 websites. Doordat we links sturen naar  onze Tier 1 websites vanaf de Tier 2 en Tier 3 zullen jou links zeer krachtig worden, sterkere links kan je niet verkrijgen. Daar gebruik te maken van een Multi Tier techniek gaan onze websites ook veel sneller ranken en indexeren in Google. En juist net daarom zal u website stijgen in Google.

 

multi-tiered-linking

ONZE VOORDELEN

Links geven je geloofwaardigheid (Autoriteit)
Google gebruikt links om je site te rangschikken
Backlinks zorgen voor meer bezoekers op je site
Hogere SEO Scores (Trustflow / Domain Authority)
Linkbuilding leidt tot meer betrouwbaarheid (Reputatie)
Verlaagt de Bounche Rate van je site aanzienlijk
Toename conversies en dus omzet
Voorsprong op je concurrentie
Duurzame en rendabele investering

Kenmerken

Artikelen op High Autority .com domeinen met een Rating van minimaal 40 DR per blog
Echt verkeer met Hoge DA CBD blogs
Internationale blog techniek
Google geïndexeerd
Do-Follow backlinks
Veilige backlinks

Wij hebben meer dan 500 websites in eigen beheer in verschillende niches. Deze websites hebben een zeer goede DA, PA, DR, TF en CF score en zijn SPAM vrij.

Artikelen op onze website zal uw SEO een boost geven.

Blog artikelen die interessant zijn voor Google

Gastposts zijn een van onze favoriete manieren om meer verkeer naar een website te krijgen. Wij van blogs laten maken gebruiken deze linkbuilding strategie al jaren.  Als u er niet van overtuigd bent dat blogpost artikelen uw website zullen boosten neem dan de proef op de som en  probeer het uit! U zal snel merken dat uw website een flinke boost zal krijgen.

Wanneer u trouwens bij ons een bog pakket bestelt krijgt u een Excel bestand toegestuurd met daarin alle linkjes naar de blogs toe. Zo hebt u een overzicht van de blog plaatsingen.

 

Contacteer ons

Blogs laten maken? Wilt u meer info over onze manier van werken contacteer ons dan vrijblijvend op +32 495/21 45 83 of mail: info@back-links-kopen.nl

 

Wat zijn guest blogs

Blogs zijn een van de meest populaire marketinginstrumenten van vandaag. Ooit beschouwd als slechts een instrument voor zelfexpressie, worden ze nu gezien als een effectieve methode om een merk op te bouwen en verkoop te genereren.

Een goed geschreven blog wordt een platform dat uw relatie met bestaande klanten verbetert, uw bedrijf blootstelt aan potentiële nieuwe klanten en u positioneert als een expert in de sector.

Blogs Help met SEO

blogs laten maken

Blogs laten maken die zijn geïntegreerd in uw bedrijfswebsite kunnen uw site helpen om in de zoekmachine te worden opgenomen, wat zich vervolgens vertaalt in een toename van het verkeer. Omdat u voortdurend inhoud toevoegt via uw blog, merken zoekmachines dat uw site fris en informatief is.

Blogs geven u ook de mogelijkheid om trefwoorden te gebruiken, die woorden die uw potentiële klanten in het zoekvak zetten. Als u bijvoorbeeld antieke theeketels verkoopt, kan elke post op uw site zich richten op het trefwoord “antieke theeketels” en aanverwante zinnen als “18e eeuwse theeketels” en “Europese theeketels”.

Dat type inhoud positioneert u als de autoriteit op antieke waterkokers zowel naar Google als naar uw bezoekers, en u kunt vanuit uw blog linken naar gerelateerde verkooppagina’s op uw website.